Behov for flere boliger

I Akershus bygges det stadig flere boliger og stadig er det for få, skal vi tro Boligprodusentenes forening. Når prisene i Oslo skyter i været, er det mange som flytter i pendleravstand for å ha råd til litt mer plass, noe som igjen gir økt press på boligmarkedet i kommunene rundt Oslo. I Nittedal skriver avisa Varingen om at eneboligenes tid er over, og i Lørenskog skal det bygges nesten 600 boliger i året frem til 2026 i følge kommunens planstrategi. Også her skal hovedvekten av nye boliger som bygges være leiligheter.

I Lørenskog er det satt i gang planarbeid for et større område, der det planlegges over 200 leiligheter, barnehager og butikker. Arealet som skal omreguleres er en del av sentralområdet i Lørenskog, hvor det skal fortettes og legges til rette for en fremtidig bymessig utvikling. Vi er glade for å kunne bidra til at det bygges flere gode boområder!

Les om prosjektet Skårersletta i Lørenskog på våre nettsider.

Sett mot vest, opp Tverrveien

Om Felix Arkitekter AS

Felix Arkitekter AS ble startet i 1997, og har 12 ansatte. Felix Arkitekter AS arbeider med forskjellige typer oppdrag innenfor arkitektur, design og planlegging. Vårt fokus er god arkitektur med sosial, økonomisk og miljømessig bevissthet og kvalitet. Les mer om våre tjenester på www.felixark.no
Dette innlegget ble publisert i Prosjekter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s